PRODUCTES - DISCAR OIL

GASOIL A

Descripció

Discar Oil

El GASOIL A ha estat creat per satisfer els requeriments dels moderns motors dièsel de vehicles pesants i vehicles lleugers. La fórmula amb què està desenvolupat proporciona als motors dièsel un major rendiment, reduint els costos de manteniment en qualsevol tipus de vehicle El GASEOLEO A és un gasoil d'alta qualitat i constitueix una solució completa per allargar la vida del motor dièsel.

Propietats

Beneficis per al seu motor

Discar Oil

GASOIL B

Discar Oil

Descripció

El Gasoil B és un carburant de qualitat les propietats l'han convertit en la solució per a aquells que ho necessiten en la seva activitat agrícola o industrial.

La seva formulació proporciona una protecció del sistema d'alimentació i dels injectors, mantenint les prestacions de la maquinària i allargant la seva vida útil.

El Gasoil B és compatible amb altres gasoils agrícoles així com amb tot tipus de motors i maquinària agrícola tant nova com antiga.

Avantatges

Bona combustió que es tradueix en un millor arrencada en fred i menys soroll.

Estabilitat a l'oxidació que evita la formació de partícules insolubles que poden obstruir els filtres i afectar el sistema d'injecció.

Gasoil respectuós amb el medi ambient per la reducció en el contingut en sofre.


Gasoil C

Discar Oil

Descripció

El Gasoil C de calefacció és un combustible d'alta qualitat, econòmic i respectuós amb el medi ambient.

El Gasoil C de calefacció és un combustible ecològic ja que arriba uns nivells de rendiment superiors, aconseguint així, reduir l'emissió de partícules a l'atmosfera.

Avantatges

Seguretat: Gasoil Calefacció Discar Oil és un combustible segur ja que el seu punt d'inflamació se situa per sobre dels 60 º C a diferència dels combustibles gasosos.

Ecològic: És un combustible respectuós amb el medi ambient ja que redueix l'emissió de gasos i partícules durant la combustió.

Propietats

Comportament en fred: Millora el rendiment de la caldera a temperatures baixes, evitant la formació de parafines, que generen les parades intermitents de la caldera.

Comandes On - line

La forma més fàcil i ràpida de fer una comanda Online.

Confirmem la seva comanda per telèfon.

On repartim
Contacte

Crta. Vidreres a Lloret p.k. 2,800 - Cp - 17411

Vidreres - Apartat de correus 136

Tel. 972 850 214 - 972 850 216

Fax. 972 851 896

info@discaroil.com